Jeroen Berends, fotograaf. 
Het mooiste van fotograaf zijn is dat je overal binnen mag kijken. Deze nieuwsgierigheid drijft mij al meer dan 10 jaar. Dat gaat van de boardroom van KLM tot aan de huiskamer in een volksbuurt. Er zijn zoveel verhalen te vinden en werelden te tonen. Ik werk samen met organisaties en bedrijven die de waarde van deze verhalen inzien en willen delen. Ik stap voor u binnen en laat anderen zien wat u wilt vertellen.
Het liefst draag ik bij aan een duurzame en sociale wereld en daarom werk ik samen met veel klanten die deze thema’s hoog in het vaandel hebben staan. Denk hierbij aan NGO's en woningbouwverenigingen maar ook de NS en bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg. 
Fotograferen doe ik veelal op locatie maar ik kan ook zeker uit de voeten in een studio of in een studio op locatie. 
Reclamefotografie, campagnebeeld en portretten laten mijn bloed sneller stromen. 
Laten we beginnen met een gesprek, dus mail, bel of whatsapp me.
jeroen@jeroenberends.nl / +31 6 28279052
Naast deze website kunt u een deel van mijn werk ook bekijken op www.zakelijkportret.com
Ik werk onder andere samen met:
Schiphol, Dotslash,  NS Nederlandse Spoorwegen, FNV,  UWV, KWF, ANWB, Eisma Media Groep, Studio Playground, Prorail, Talent+Care, European Institute of Innovation and Technology (EIT), Awareways, Koninklijke Bibliotheek, Caffe Primo, Italië Magazine, ACSI, Feenstra, Intermediair, KPN, 4PS, Boron Management B.V., Arriva, Climate KIC, May Brand Builders, Universiteit Utrecht, TU Delft, Vital Campus, V&VN, Mitros, Johnny Wonder, Social Run, Pax for Peace, Evean Thuiszorg en Eigen Haard.