Jeroen Berends, fotograaf. 
Het mooiste van fotograaf zijn is dat je overal binnen mag kijken. Deze nieuwsgierigheid drijft mij al meer dan 10 jaar. Dat gaat van de boardroom van KLM tot aan de huiskamer in een volksbuurt. Er zijn zoveel verhalen te vinden en werelden te tonen. Ik werk samen met organisaties en bedrijven die de waarde van deze verhalen inzien en willen delen. Ik stap voor u binnen en laat anderen zien wat u wilt vertellen.
Het liefst draag ik bij aan een duurzame en sociale wereld en daarom werk ik samen met veel klanten die deze thema’s hoog in het vaandel hebben staan. Denk hierbij aan Climate KIC, PAX for Peace, IDH Trade en woningbouwvereniging Mitros. Maar ook de NS en verschillende bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg reken ik graag tot mijn klanten. Als iets een rode lijn vormt tussen deze organisaties dan is het dat ze de wereld allemaal wat mooier willen maken en daar help ik graag aan mee.
Ik fotografeer veel op locatie maar ook in de studio. Voor reclame fotografie, portretten en het fotograferen van campagnes zit u bij mij goed. 
Ik werk onder andere samen met:
NS Nederlandse Spoorwegen, KWF, Studio Playground, Talent & Care, Awareways, Koninklijke Bibliotheek, Caffe Primo, Italië Magazine, ACSI, Libema, 4PS, Fentener van Vlissingen, Boron Management B.V., ANWB, Arriva, Climate KIC, May Brand Builders, Universiteit Utrecht, TU Delft, Vital Campus en V&VN, Mitros, Johnny Wonder, Social Run, Pax for Peace, Evean Thuiszorg en Eigen Haard.