Jeroen Berends, fotograaf. 
Ik word gedreven door nieuwsgierigheid en het experiment. Hoe kan ik nou dat laten zien wat ik in mijn hoofd heb? Mijn camera helpt me dat beeld te vorm te geven. 
Of het nu een actrice, flesje frisdrank of een campagne is, in alles wat ik fotografeer zoek ik iets unieks, iets bijzonder en iets moois. Mijn stijl is filmisch en gestileerd. Foto's van mijn hand zijn nooit zomaar een plaatje. En gaat u zelf bij mij op de foto: dan zorg ik er voor dat u dat ontspannen doet.
Door mijn nieuwsgierigheid heb in een breed en verscheidend portfolio opgebouwd. Ik heb ruimschoots ervaring in de reis-, product- en portretfotografie. 

Ik voeg mijn kennis en expertise graag samen om ook van uw opdracht iets unieks te maken.  Als klant geef ik u graag de ruimte om met mij mee te denken. Ik ga altijd overal open in, zonder vooropgezette ideeën en vol nieuwsgierigheid. Ik sta open voor uw wensen en ga graag een nieuwe uitdaging aan.
Ik werk onder andere samen met:
Visa Nederland, NS Nederlandse Spoorwegen, Studio Playground, Talent & Care, Awareways, Corporate Visual Communications, Koninklijke Bibliotheek, Caffe Primo, Italië Magazine, Mediterranee, ACSI, Libema, 4PS, Infotopics, ANWB, Arriva, Climate KIC, Nissan Europe, May Brand Builders, Universiteit Utrecht, TU Delft, Vital Campus en VnVN.