Cliënt: Kinase
Voor de zorgconsultants van Kinase besloot ik zakelijke portretten te maken die professionaliteit uitstralen zonder afstandelijk te zijn. Om dit voor elkaar te krijgen koos ik voor een confronterende stijl van fotografie die goed aansluit bij de rol van een consultant: een buitenstaander met expertise die zijn/haar steentje bijdraagt aan uw organisatie. 
Zakelijke portretfotografie in een unieke en passende stijl.
Cliënt: Marijne van den Kieboom Coaching & Leadership Training
Marijne is coach en leadership trainer. Ze zocht een fotograaf die haar persoonlijke en zachtaardige touch kon vastleggen. Warme tonen en stralende gezichten zijn de ingrediënten voor deze portretten.
Cliënt: Talent & Care
De medewerkers van dit jonge en frisse detacheringsbedrijf portretteerde ik op een open, spontane en vriendelijke manier. Ik koos daarom voor een stijl die helder is, maar met een zachte belichting. Door groene accenten op de achtergrond in te voegen, behouden de foto's een luchtigheid en geven ze een ruimtelijk gevoel.
Cliënt: Talent & Care
Toen ik aan de slag ging voor Talent & Care groeide dat bedrijf explosief. Dat betekende: minder tijd voor de shoots en meer portretten. Dus ik moest iets slims bedenken. Ik ging de uitdaging aan en besloot een vorm te kiezen die op elke locatie uit te voeren was. Een neutrale achtergrond zorgt ervoor dat de mensen van Talent & Care centraal komen te staan.
Erik wilde zijn dat zijn gedrevenheid en power van de foto's af zouden spatten. Het werden dus niet zomaar portretfoto's maar beelden met een hoop energie en Eriks zichtbare bevlogenheid.

Ook interessant voor u: