Het is belangrijk dat mensen een goede eerste indruk van u krijgen, zeker op LinkedIn. Een professionele en aantrekkelijke profielfoto kan helpen om uw persoonlijkheid en vaardigheden te communiceren en je kansen op netwerken en banen te vergroten. Het is bewezen dat profielen met foto's meer views krijgen dan profielen zonder foto's. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon jouw professionele netwerk wilt uitbreiden, is het verstandig om een goede portretfoto op uw LinkedIn-profiel te hebben. Een foto die is genomen door een professionele fotograaf (zoals ondergetekende) is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u er uitstekend uitziet en dat uw persoonlijkheid en vaardigheden op een heldere manier worden weergegeven.
Nog niet overtuigd? Stel jezelf eens de vraag: wie zou ik eerder inhuren? Iemand die er verzorgt en professioneel uit ziet of iemand die een vakantiefoto als profielfoto heeft? Hieronder ziet u drie voorbeelden van portretfoto's gemaakt voor een klant die een website had gevuld met allemaal verschillende persoonlijke foto's. Tegelijkertijd moesten deze mensen soms onderhandelen met overheidsinstanties en ambassadeurs. Dan is het toch zaak om professioneel voor de dag te komen en daar hoort ook een goede professionele foto bij. Met trots kan ik zeggen dat wanneer ik op LinkedIn door mijn netwerk scroll ik een groot aantal van mijn eigen foto's tegen kom. Dat maakt mij als fotograaf natuurlijk erg trots en het is ook een directe bevestiging dat mensen blij zijn met het resultaat.
Uiteraard help ik graag met het maken van een professioneel portret. Of het nu voor je persoonlijke LinkedIn is of voor de bedrijfswebsite, het kan allebei. Zowel op locatie door het hele land als in mijn fotostudio in Utrecht.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan hier contact op! 
Zakelijke Portretfoto
Zakelijke Portretfoto
Zakelijke Portretfoto
Zakelijke Portretfoto
Zakelijke Portretfoto
Zakelijke Portretfoto

Ook interessant voor u: