FAQ

Voor wat voor een fotografie kan bij je terecht?
Communcatiecampagnes: Als je aan de slag wilt met een communicatiecampagne kan ik je zeker helpen. Niet alleen met het fotograferen maar ik denk ook graag mee over het concept. Dit kunnen campagnes zijn voor in abri's maar ook voor social media content en magazines ben ik beschikbaar. 
Bedrijfsfotografie en Portretten: Wanneer je een bedrijf in het beste daglicht wilt zetten door middel van fotografie dan zit je bij mij aan het juiste adres. Ik ben als fotograaf gewend om te werken met mensen die niet elke dag op de foto gaan. Het lukt me dan ook altijd om mensen binnen een korte tijd te laten ontspannen voor de camera. 
Reisfotografie: Er is veel reisfotografie te vinden op mijn website en dat is niet voor niks. Wie op zoek is naar reis-content hoeft dan ook niet verder te zoeken. Laten we samen een plan maken en dan vertel ik het verhaal van de bestemming waar je meer over wilt weten. Wist je dat ik ook reisartikelen schrijf? Neem snel contact op dan stuur ik je wat artikelen toe. 
Waarom is het verstandig om een professionele fotograaf in te huren?
Sterke fotografie verdient zichzelf terug. Ik fotografeer veel voor klanten die de foto's op hun website willen gebruiken. Die website is vaak het eerste visitekaartje dat je als bedrijf afgeeft. Het is daarom belangrijk dat die er professioneel uitziet en dat die website vertrouwen wekt bij de potentiële klant. Je wilt verbinding maken met die klant en dat kan door je als bedrijf op een mooie krachtige manier te presenteren. Laat de gezichten zien de service gaan leveren en laat zien dat ze dat met een lach op het gezicht doen. 
Verkoop je producten? Ook dan is het belangrijk om goede fotografie op je website te hebben. Als je iets koopt op marktplaats dan ben je toch ook geneigd om eerder op de producten te klikken met de mooie foto's, of niet? High-end productfotografie zorgt er niet alleen voor dat je meer verkoopt maar ook tegen een hogere prijs. 
Misschien wil je gewoon je klant de beleving meegeven die past bij je product. Denk aan het ontspannen reizen met de trein of hoe hard jullie werken om de klanten de beste ervaring te geven. Dit kun je allemaal laten zien met fotografie en een professionele fotograaf als ik kan je daar bij helpen. 
Werk je alleen in Utrecht?
Nee helemaal niet. Ik werk vanuit Utrecht door het hele land. Met mijn mobiele fotostudio kan ik bij jullie op het bedrijf komen fotograferen. Kom je liever naar mijn fotostudio in Utrecht? Dat is natuurlijk ook helemaal geen probleem. 
Ik heb een fotografie vraag, hoe gaat het dan verder?
Wanneer je contact op neemt dan denk ik vanaf het begin met je mee in oplossingen. Dat begint alleen wel met een paar vragen die wat dieper in gaan op wat je wilt bereiken met de fotografie. Op die manier kan ik erachter komen wat de functie van de fotografie is en hoe we fotografie het beste toe kunnen passen. 
Wanneer we precies weten wat we met de fotografie willen bereiken dan ga ik aan de slag om een plan te maken dat binnen jullie budget past. Wanneer dit fotografieplan goedgekeurd is kunnen we aan de slag met de planning. Als alle voorbereidingen getroffen zijn dan kunnen we aan de slag met de fotoshoot zelf. Sommige van mijn klanten vinden het prettig om bij de shoot te zijn en soms is dat niet praktisch. Dat is aan jou. 
Na de shoot zijn er altijd veel foto's om uit te kiezen. Daarin maken we samen in overleg een selectie. Die selectie ga ik bewerken in Photoshop om er zo het maximale resultaat uit te halen.
Wat kost het als ik de fotografie uitbesteed?
Ik lever maatwerk, dus ik u van te voren geen exacte prijs noemen. Maar als u contact opneemt met mij dan geef ik graag een indicatie van de prijs op basis van uw wensen en plannen. 
Back to Top