Cliënt: Social Run
Deze sympathieke stichting wilde met een estafetteloop aandacht vestigen op psychisch kwetsbare mensen. In samenwerking met Vital Campus werd een webshop ontwikkeld waarin producten zoals t-shirts en hoody's te koop staan. De opbrengst daarvan, komt ten goede aan deze kwetsbare groep. Ik verzorgde de fotografie voor hun webshop. Het resultaat is een kleurrijke website.
Portretfotografie voor Kinase
Portretfotografie voor Kinase
Cliënt: Kinase
De website van Kinase is vormgegeven door Studio Playground. In het ontwerp speelt fotografie een grote rol. Samen zijn we op zoek gegaan naar de juiste vorm die er niet alleen goed uit moest zien, maar ook praktisch in gebruik. Uitdaging was om op verschillende locaties steeds weer hetzelfde resultaat te behalen. Door voor eens studiosetting te kiezen die overal opgebouwd kon worden, lukte dit.
Client: Infotopics
Voor Infotopics maakte ik beelden die de sfeer op de werkvloer moesten weergeven. IT-bedrijven worstelen vaak met een stoffig imago maar dat is meestal niet terecht. Door te kiezen voor heldere kleuren en warme tinten onderscheidt Infotopics zich in de communicatie. Kleurrijke foto's voor een kleurrijk bedrijf. 
Client: 4PS
Voor 4PS maakten we deze video om jonge talenten warm te maken voor een traineeship in de ICT.
Cliënt: Corporate Visual Communication / Libema
Corporate Visual Communication kwam met een bijzondere vraag: “Kan de nieuwe locatie van de Beekse Bergen sfeervol gefotografeerd worden, juist op het moment dat er een evenement plaatsvindt?” Privacy-alert en uitdaging voor mij als fotograaf: de gasten mochten niet herkenbaar op de foto's staan. Het lukte. Libema en de Beekse Bergen kunnen deze beelden nu vrijuit gebruiken in hun communicatie.
Ook uw communicatie versterken door middel van fotografie? 
Neem dan nu contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook interessant voor u: